top of page

Arkkitehtisuunnittelu ARCAD - monipuoliset ja asiantuntevat osaajat

Markus Aaltonen

on arkkitehti SAFA, FISE ARK 572, FISE sertifioitu poikkeuksellisen vaativa -vaativuusluokan pääsuunnittelija ja rakennussuunnittelija uudisrakentamis-, korjaus- ja muutostyökohteissa sekä yrityksen toimitusjohtaja.

 

Vaativimmista projekteista mainittakoon TAYS uudistamisohjelman 2020 lukuisat projektit, joiden yhteenlaskettu pinta-ala on noin 90 000 brm2. Järvenpään Sosiaali- ja terveystalo JUST, uudisrakennus 13 500 brm2, palkittiin vuoden 2016 maailman parhaana tietomalliprojektina, Tekla Global BIM Awards, kohteelle myönnettiin myös LEED Gold -ympäristösertifikaatti vuonna 2017. Sairaalahankkeiden pää- ja arkkitehtisuunnittelun hän on tehnyt Tähti-Set Oy:n ja Uki-Arkkitehdit Oy:n työyhteenliittymissä vuosina 2013-2016 ollessaan Arkkitehtitoimisto Tähti-Set Oy:n pääosakas ja toimitusjohtaja. Tavaratalo Stockmannin laajennus Tampereella vuodelta 2014 on myös Markus Aaltosen käsialaa.

 

Oman arkkitehtitoimiston uusimmista projekteista mainittakoon vuonna 2020 valmistunut Vareliuksen koulu, 4 200 brm2, esi- ja alakoulu noin 360 oppilaan ja 30 henkilökunnan jäsenen käyttöön. KVR-toteutus NCC. Tilaaja Sastamalan kaupunki. Merkittäviä yliopistokohteita ovat Helsingin yliopiston Vallilassa sijaitseva Opettajankoulutuslaitos. Tätä varten peruskorjattiin vuodelta 1932 peräisin oleva 4755 kem2 kokoinen kansakoulurakennus ja toteutettiin 2700 kem2 kokoinen lisärakennus 1994-1996. Suunnittelukohteina ovat olleet Mäkelä Metalsin pääkonttori, Ruotsissa sijaitsevat lämpövoimalaitokset sekä useat liike- ja asuinrakennukset. Lukuisia pientalokohteita on esitelty laajasti näyttelyissä ja kansainvälisissä julkaisuissa.

Leena Aaltonen

on sisustusarkkitehti ja taiteen lisensiaatti. Koulusuunnitteluun erikoistuneesta toiminnasta mainittakoon vuonna 2020 valmistunut Vareliuksen koulu, 4 200 brm2, esi- ja alakoulu noin 360 oppilaan ja 30 henkilökunnan jäsenen käyttöön. KVR-toteutus NCC. Tilaaja Sastamalan kaupunki.

 

Paraikaa hän toimii hankkeen Matriisi® hankevastaavana. Matriisi® toteutetaan Business Finlandin Liiketoiminnan kehitysrahoitus häiriötilanteissa turvin.

 

Monipuolinen työura on sisältänyt tehtäviä rakennus-, näyttely- ja tuotesuunnittelun parissa. Hänen vahvuuksiaan ovat projektinhallinta sekä uusien ja tavoitteellisten yksiköiden suunnittelu ja toteuttaminen. Hänellä on ollut keskeinen rooli muun muassa Suomalaisen kirjan museo Pukstaavin (Sastamala), Muotoilun palvelukeskuksen (Joensuu) ja Lasten ja nuorten arkkitehtuurikoulun Lastun (Lapinlahti) syntymisessä, rakentumisessa ja johtamisessa.

 

Milja Rautiainen

on yrityksemme opetusalan asiantuntija. Taideteollisessa korkeakoulussa taidekasvatusta opiskelleella Miljalla on pitkä ura opettajan haasteellisissa tehtävissä.

Linnea Aaltonen

vastaa yrityksemme visuaalisen aineiston suunnittelusta, kotisivujen ylläpidosta ja graafisesta suunnittelusta. Aalto-yliopistossa arkkitehtuuria (painotus maisema-arkkitehtuuri) opiskellut Linnea toimii myös myynnin edistämisen ja markkinoinnin tehtävissä.

Sami Hyrynkangas

on yrityksemme tietomallintaja, kokenut Revit-osaaja.

Timo Snellman

on visualisoija ja hän hoitaa yrityksemme graafisen suunnittelun tehtäviä. Hän toimii myös musiikin ja vaatesuunnittelun saralla.

Kimmo Rautiainen

toimii tietotekniikan asiantuntijanamme.

bottom of page