Arkkitehtisuunnittelu ARCAD - monipuoliset ja asiantuntevat osaajat

Markus Aaltonen

kokenut ja vastuullinen arkkitehti ja pääsuunnittelija, on yrityksemme toimitusjohtaja. Hänen projekteistaan mainittakoon Helsingin yliopiston Opettajankoulutuslaitoksen yksikkö Vallilassa, Ruotsissa sijaitsevat lämpövoimalaitokset sekä lukuisat liike- ja asuinrakennukset. Pientalokohteita on esitelty laajasti myös kansainvälisissä julkaisuissa.

 

Markus Aaltonen on FISE sertifioitu vaativuusluokan “poikkeuksellisen vaativa” pääsuunnittelija ja rakennussuunnittelija uudisrakentamis-, korjaus- ja muutostyökohteissa, arkkitehti SAFA, FISE ARK 572.

 

ARCADin toiminta painottuu nykyisin koulusuunnitteluun. Uuden opetussuunnitelman konkretisoituminen koulurakentamisessa on mielenkiintoinen ja innostava työsarka. Vareliuksen koulu Sastamalassa (4200 brm2, NCC) valmistuu keväällä 2020.

 

Sairaalarakentamiseen erikoistunut Markus Aaltonen oli Arkkitehtitoimisto Tähti-Set Oy:n pääosakas ja toimitusjohtaja 2004-2016. Hän vastasi lukuisista Tähti-Setin sairaalahankkeista, joista mainittakoon Lapin Keskussairaalan laajennus 2005, Vaasan keskussairaala 2010, Järvenpään uusi sosiaali- ja terveystalo 2016, TAYS uudistamisohjelman Obduktio, E-, D-, L- ja N-rakennukset. Tavaratalo Stockmannin laajennus Tampereella vuodelta 2014 on myös Markus Aaltosen käsialaa.

Leena Aaltonen

on koulusuunnitteluun erikoistunut kokenut sisustusarkkitehti. Paraikaa työn alla on Sastamalaan nouseva Vareliuksen koulu (4200 brm2, NCC, valmistuu kevät 2020).

 

Hänen monipuolinen työuransa on sisältänyt suunnittelutehtäviä laidasta laitaan. Näistä mainittakoon Helsingin yliopistolle suunnitellut lukuisat kohteet, esimerkiksi Helsingin yliopiston Opettajankoulutuslaitoksen yksikkö Vallilassa, ja Mäkelä Metalsin pääkonttori. Hän on myös kokenut näyttelysuunnittelija.

 

Leena Aaltosen vahvuuksia ovat projektinhallinta sekä uusien ja tavoitteellisten yksiköiden suunnittelu ja toteuttaminen. Hänellä on ollut keskeinen rooli muun muassa Suomalaisen kirjan museo Pukstaavin, Muotoilun palvelukeskuksen ja Lasten ja nuorten arkkitehtuurikoulun syntymisessä, rakentumisessa ja johtamisessa.

 

Taiteen lisensiaatin ja Miljöörakentamisen tutkijakoulutuksen suorittanut Leena Aaltonen toimii myös asiantuntijana ja tutkijana. 

Milja Rautiainen

Linnea Aaltonen

Sami Hyrynkangas

Timo Snellman

Kimmo Rautiainen

on yrityksemme opetusalan asiantuntija. Taideteollisessa korkeakoulussa

taidekasvatusta opiskelleella Miljalla on pitkä ura opettajan haasteellisissa

tehtävissä.

vastaa yrityksemme visuaalisen aineiston suunnittelusta, kotisivujen

ylläpidosta ja graafisesta suunnittelusta. Aalto-yliopistossa arkkitehtuuria

(painotus maisema-arkkitehtuuri) opiskellut Linnea toimii myös

myynnin edistämisen ja markkinoinnin tehtävissä.

on yrityksemme tietomallintaja, kokenut Revit-osaaja.

on visualisoija ja hän hoitaa yrityksemme graafisen suunnittelun tehtäviä.

Hän toimii myös musiikin ja vaatesuunnittelun saralla.

toimii tietotekniikka asiantuntijanamme.

  • Facebook - Grey Circle

© 2019 Matroskin Oy